stay
cool!

За нас

ФРИГОТЕКНИКА е компанија која е присутна на пазарот повеќе од 41 година со производство и продажба на витрини за ладење за супермаркети и за месната индустрија – хоризонтални и вертикални витрини, рафтови и витрини со вграден мотор.

Успехот на ФРИГОТЕКНИКА се должи на:

  • Иновација во технологијата
  • Проекти за достапни производи
  • Квалитетна услуга за клиентите
  • Флексибилен дизајн и производство со соодветен сооднос цена/квалитет.

Производна линија

Нашата посветеност кон иновација и соработка со други компании доведе до различни видови на производи, вклучувајќи ги сите категории за изложба на прехранбени продукти, и во можност сме да ги задоволиме сите потреби за различни големини на пазар.
Производната линија на ФРИГОТЕКНИКА може да се подели на две главни категории: - Комерцијални ладилници - Супермаркети
Нашата компанија нуди разновидни производи и брза испорака, брзо да ги отстранува грешките во производната линија за да достигне поголема флексибилност и продуктивност..

Клиенти

Нашата компанија покрива 85 % од домашниот пазар. Исто така извезуваме и во земји како: Косово, Албанија, Словачка, Египет, Србија, Босна, Хрватска и Швајцарија.

Саеми

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis non magna quis justo commodo pharetra ac at quam. Nam sed mauris non nibh varius varius ac ultricies metus.

Партнери

Видео презентација

https://www.youtube.com/watch?v=hD1iVK0wS_M