stay
cool!

ЕЛИТЕ

Одлична хоризонтална витрина со голем изложбен простор за месни и млечни производи

ELITE Plugin

ELITE SS Plugin

ELITE Remote

ELITE SS Remote

MeatCheeseMilkBreadFish

Опсег на температура [oC] +4…+8
Системот за ладење НАДВОРЕШЕН
ABS странични панели со стакло
Термометар: Dixell или Lae electronics

 1. Висина : 1071мм
 2. Длабочина : 1100мм
 3. Должина : 1250 – 1875 – 2500 – 3750 – … ++ комбинации

Вклучено во стандардната опрема на модулот:

 • Основна структура на витрината и стандарден испарувач
 • Стакло со систем за подигнување
 • Целосен дисплеј со инокс 304
 • Надворешен дел од корпусот од лим обложен со PVC
 • Дигитален контролор Dixell Digitall или Lae Electronics
 • Калено стакло
 • Т8 неонки на надворешната и внатрешната страна на витрината
 • Компресор со сад за кондензација
 • Работна површина од инокс со дебелина од 19цм

По избор

 • Стаклен граничник
 • Пластична даска за сечење
 • Електричен приклучок во задниот дел

ELITE Plugin

ELITE SS Plugin

ELITE Remote

ELITE SS Remote