stay
cool!

ГАЛАКСИ

Промотивна витрина за сувомеснати производи и млечни производи.

GALAXY

MeatCheeseMilkFruitVegetable

Витрина со позитивна температура со внатрешен мотор

Опсег на температура [°C] +4…+8
Системот за ладење е ВНАТРЕ
ABS панорамски странични панели со стакло
Термометар: Dixell или Lae electronics
Компресор Embraco Aspera NEK6214Z
Ладилник -404А
Номинална моќност 824kW
Потрошувачка на енергија …0.775 kW
Вентилатори 2x17W

  1. Висина: 880 mm
  2. Длабочина: 1180 mm
  3. Должина: 1280 mm

GALAXY