stay
cool!

GAMMA

Вертикална витрина со внатрешен мотор, витрина со позитивна температура за изложување и продажба на млечни продукти, студени меса, месо, со гаранција за значителна заштеда на енергија.

GAMMA

GAMMA Fresh

GAMMA Meat

MeatCheeseMilkFruitVegetable

Витрина со внатрешен мотор за одржување

Опсег на температура [oC] +4…+8
Системот за ладење ВНАТРЕШЕН
ABS странични панели или калено стакло
Ролетни
Т5 неонки под полиците
Метални решетки

 1. Висина : 2085мм
 2. Длабочина : 775мм
 3. Должина : 1975мм или 2600мм

Вклучено во стандарната опрема на модулот:

 • Основна структура на витрината и стандарден испарувач
 • Полици со ценовници и конзоли (обложени со PVC)
 • Еден ред на неонки Т8 со механички трансформатор и стартер
 • Dixel digitall контролор или LAE Electronics со 2 сонди
 • Рачни ролетни со сопирачки (забавено затворање)
 • Шприц вентил R404A TE S2 Danfoss
 • Пластичен S-Shiphone за одвод на вода
 • Горна фасада со боја обложена со ПВЦ
 • Долна фасада со боја обложена со ПВЦ
 • Пластичен браник на долните позиции
 • ФМИ & ЕМИ испарувач 230мм
 • Компресор со кондензатор

По избор

 • Т5 светилки на полиците
 • Метални граничници


GAMMA

GAMMA Fresh

GAMMA Meat