stay
cool!

ИСЛАНД

Вертикална витрина за месни продукти/живина смрзната храна

ISLAND 4+1

ISLAND 5+1

Frozen foodFrozen fishFrozen poultry

Витрина за замрзнување

Опсег на температура [oC] -18…-22
Системот за ладење НАДВОРЕШЕН
ABS странични панели или калено стакло
Термометар: Dixell или lae electronics
Метални решетки

 1. Висина : 2050мм
 2. Длабочина : 930мм
 3. Должина : 1670мм(2 врати) – 2450мм(3 врати) – 3240мм(4 врати) – 4020мм(5 врати) – ..++

Вклучено во стандардната опрема на модулот:

 • Основна структура на витрината и стандарден испарувач
 • Греење на вратите и рамки со Т8 неонки
 • Полици со ценовници и конзоли (обложени со PVC)
 • Dixel digitall контролор или LAE Electronics со 2 сонди
 • Шприц вентил R404A TE S2 Danfoss
 • Пластичен S-Shiphone за одвод на вода
 • Горна фасада со боја обложена со ПВЦ (по избор од РАЛ)
 • Долна фасада со боја обложена со ПВЦ (по избор од РАЛ)
 • Пластичен браник на долните позиции
 • ФМИ & ЕМИ испарувач 230мм
 • Внатрешен дел од витрината обложен со ПВЦ

ISLAND 4+1

ISLAND 5+1