stay
cool!

RETRO

Одлична хоризонтална витрина со голем изложбен простор за месни и млечни производи

RETRO Plugin

RETRO SS Plugin

RETRO Remote

RETRO for Sweets

RETRO for Hot Products

RETRO Neutral

MeatCheeseMilkBreadFish

Опсег на температура [oC] +4…+8
Системот за ладење НАДВОРЕШЕН
ABS странични панели со стакло
Термометар: Dixell или Lae electronics

 1. Висина : 1075мм
 2. Длабочина : 1100мм
 3. Должина : 1250 – 1875 – 2500 – 3750 – … ++ комбинации

Вклучено во стандардната опрема на модулот:

 • Стакло со систем за отворање со шарка
 • Целосен дисплеј со инокс 304
 • Надворешен дел од корпусот од лим обложен со PVC
 • Дигитален контролор Dixell Digitall или Lae Electronics
 • Калено стакло
 • Т8 неонки напред и внатре на кабинетот
 • Компресор со сад за кондензација
 • Работна површина од инокс со дебелина од 19цм

По избор

 • Стаклен граничник
 • Пластична табла за сечење
 • Електричен приклучок во позадина

RETRO Plugin

RETRO SS Plugin

RETRO Remote

RETRO for Sweets

RETRO for Hot Products

RETRO Neutral