stay
cool!

ROLLER

Вертикална витрина со внатрешен мотор за изложување на млечни продукти.
Додатна полица, алуминиумски испарувач, дигитален контролер. Метални решетки обложени со хром. Лизгачки врати.

ROLLER

MeatCheeseMilk

Опсег на температура [oC] +4…+8
Системот за ладење ВНАТРЕШЕН
ABS странични панели
Лизгачки врати
Метални решетки

 1. Висина : 2020мм
 2. Длабочина : 782мм
 3. Должина : 1650мм (2 врати) или 2450мм (3 врати)

Вклучено во стандардната опрема на модулот:

 • Основна структура на витрината и стандарден испарувач
 • Лизгачки гравитациони врати и рамки со т8 неонки
 • Полици со ценовници и конзоли
 • Dixe digitall контролор или LAE Electronics со 2 сонди
 • Горна фасада со боја обложена со ПВЦ
 • Долна фасада со боја обложена со ПВЦ
 • Испаривач Eco Luvata
 • Внатрешен дел од витрината обложен со ПВЦ
 • Компресор Данфос, кондензатор и сад за водата која испарува

По избор

 • Т5 светилки на полиците
 • Метални граничници


ROLLER