stay
cool!

Ипсилон

Вертикална витрина за изложување на млечни производи, овошjе и зеленчук.

YPSILON

YPSILON Fresh

MeatCheeseMilkFruitVegetable

Вертикална витрина за млечни продукти и сувомеснато, месо и овошjе

Опсег на температура [oC] +4…+8
Системот за ладење НАДВОРЕШЕН
ABS странични панели или калено стакло
Ролетни
Т5 светла под полиците
Метални решетки

 1. Висина: 2050 mm
 2. Длабочина: 929 mm
 3. Должина: 1250 – 1875 – 2500 – 3750 -…++ комбинации

Вклучено во стандардната опрема на модулот:

 • Основна структура на кабинетот и стандарден испарувач
 • Полици со ценовници и конзоли (обложени со PVC)
 • Еден ред на неонки Т8 со механички трансформатор и стартер
 • Dixe digitall контролор или LAE Electronics со 2 сонди
 • Рачни ролетни со сопирачки (забавено затворање)
 • Шприц вентил R404A TE S2 Danfoss
 • Пластичен S-Shiphone за одвод на вода
 • Горна фасада со боја обложена со ПВЦ
 • Долна фасада со боја обложена со ПВЦ
 • Пластичен браник на долните позиции
 • ФМИ & ЕМИ испарувач 230мм

По избор

 • Т5 светилки на полиците
 • Метални граничници

YPSILON

YPSILON Fresh