stay
cool!

ROLLER

Vitrinë vertikale me motor të brendshëm p;r ekspozimin e produkteve t; qum;shtit.
Raft shtesë, avullues alumini, kontrollor digjital. Mbrojtëse metali të mbështjellura me krom. Dyer rëshqitëse.

ROLLER

MeatCheeseMilk

Shtrirja e temperaturës [oC] +4…+8
Sistemi i ftohjes është i brendshëm.
Anësore ABS
Drita T5 nën raftet
Rrjeti metalik

 1. Lartësia: 2050mm
 2. Thellësia: 782mm
 3. Gjatësia: 1650mm(2 dyer)
 4. Apo 2450mm(3 dyer)

Pajisjet standard te modulit:

 • Struktura bazë e kabinetit dhe avullues standard
 • Dyer rrëshqitëse me gravitet dhe korrniza me drita neon T8
 • Rafte me çmimore dhe mbajtëse (të mbështjellura me PVC)
 • Kontrollor Dixel digitall apo LAE Electronics me 2 sonda
 • Fasadë në pjesën e lartë me ngjyrë (e mbështjellur me PVC)
 • Fasadë në pjesën e poshtme me ngjyrë (e mbështjellur me PVC)
 • Eco Luvata avullues 230mm
 • Pjesa e brendshme e trupit e mbështjellur me PVC
 • Kompresor DANFOSS, kondezator dhe enë për ujin e avulluar.

Zgjedhore

 • T5 drita tek raftet
 • Mbrojtëse metalike

ROLLER