stay
cool!

YPSILON

Vitrinë vertikale për produkte të qumështit dhe sallameri, mish dhe fruta.

YPSILON

YPSILON Fresh

MeatCheeseMilkFruitVegetable

Shtrirja e temperaturës [oC] +4…+8
Sistemi i ftohjes është i jashtëm.
Anësore ABS ose qelq i kalitur.
Perde nate
Drita T5 nën raftet
Rrjeti metalik

 1. Lartësia: 2050 mm
 2. Thellësia: 929 mm
 3. Gjatësia: 1250 – 1875 – 2500 – 3750 – … ++ kombinime

Pajisjet standard te modulit:

 • Struktura bazë e kabinetit dhe avullues standard
 • Rafte me çmimore dhe mbajtëse (të mbështjellura me PVC)
 • Një rend drita neon T8 me ndezës mekanik dhe starter
 • Kontrollor Dixel digitall apo LAE Electronics me 2 sonda
 • Grila të natës manuale me sistem frenimi (mbyllje e ngadalësuar)
 • Valvula R404A TE S2 Danfoss
 • S-Sifon plastik për tharje të ujit
 • Fasadë në pjesën e lartë me ngjyrë (e mbështjellur me PVC)
 • Fasadë në pjesën e poshtme me ngjyrë (,e mbështjellur me PVC)
 • Mbrojtës plastik në pozicionet e poshtme.
 • FMI & EMI avullues 230mm

Zgjedhore

 • T5 drita tek raftet
 • Mbrojtëse metalike

YPSILON

YPSILON Fresh