stay
cool!

Rreth Nesh

FRIGOTEKNIKA është kompani që veprimtarinë e vet e ka filluar para 41 vjet në fushën e prodhimit dhe shitjes së vitrinave ftohëse për dyqane, supermarkete dhe për industrinë ushqimore edhe atë, vitrina horizontale dhe vertikale, rafte, vitrina me motor të montuar.

Suksesi i FRIGOTEKNIKES karakterizohet nga:

  • Inovacione të teknologjisë së fundit
  • Projekte për prodhime të avancuara
  • Shërbim kualitativ për klientët
  • Fleksibilitet në prodhim dhe dizajnin me çmime të arsyeshme.

Kompania jonë ka për mision kënaqësinë e klientëve, që mund të arrihet me proces të vazhdueshëm të përmirësimit të resurseve të brendshme dhe lidhjeve me furnizuesit.

LINJA E PRODHIMIT

Përkushtimi ynë ndaj inovacioneve dhe bashkëpunim me kompanitë e tjera ka rezultuar me llojllojshmëri prodhimesh, duke përfshire të gjitha llojet e kategorive për ekspozimin e produkteve ushqimore, dhe kemi kapacitetin për ti kënaqur te gjitha nevojat e hipermarketve te mëdha.
Linja e prodhimit e FRIGOTEKNIKA mund te ndahet ne dy kategori kryesore: - Ftohës komercial - Linja e supermarketeve
Kompania jonë ofron prodhime të ndryshme dhe shpërndarje të shpejtë për te arritur fleksibilitet dhe produktivitet në prodhim.

KLIENTËT

Kompania jone furnizon 85 % të tregut të brendshëm. Gjithashtu ne eksportojmë edhe në shtetet e jashtme si: Kosovë, Shqipëri, Sllovaki, Egjipt, Serbi, Bosnjë, Greqi, Kroaci dhe Zvicër.

Panairet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis non magna quis justo commodo pharetra ac at quam. Nam sed mauris non nibh varius varius ac ultricies metus.

Partnerët

Video prezantimi

https://www.youtube.com/watch?v=hD1iVK0wS_M